Mléčné výrobky

Instalace pro všechny druhy sýrů, jako jsou čerstvé, syrovátkové a tvarohové sýry, měkké, poloměkké, středně tvrdé, polotvrdé nebo tvrdé sýry, měkké zrající sýry, sýry s omytou kůrou, sýry s mazlavou kůrou nebo sýry s modrou plísní, a jogurty, jako jsou jogurty balkánského typu, švýcarské jogurty, řecké jogurty, australské jogurty, skyr, labneh, dahi, matsoni, kefír a bezlaktózové jogurty.

Vysoce všestranné fermentační technologie, jako jsou fermentory, rozpouštěče fermentačních kultur a rozpouštěče na přepracování přebytků výroby. Nádrže na tekutiny a plně automatizovaná stanice pro skladování a vysoce přesné dávkování syřidel a fermentů. Systém mytí CIP pro kompletní sanitaci nádrží a potrubí. Řešení na míru pro jakékoli přísady vyžadující speciální zacházení. Kontrola hmotnosti všech zásobníků a dávkovacích stanic v reálném čase. Všechny operace jsou řízeny plně integrovanými dotykovými panely pro řízení výroby, plnění, mytí, klimatizaci a údržbu inženýrských sítí a softwarem zajišťujícím úplnou sledovatelnost.