Nová zakázka na Slovensku

V létě letošního roku jsme vyhráli výběrové řízení na dodávku a montáž technologií pro modernizaci a automatizaci dvou stávajících surovinových hospodářství pro Senické a skalické pekárne, a.s. v Senici na Slovensku. Tuto zakázku budeme realizovat v prvním čtvrtletí roku 2024.

 

Stávající surovinové hospodářství pro linku na výrobu chleba zmodernizujeme a doplníme komponenty od našeho italského dodavatele, společnosti CEPI S.p.A., pro pneudopravu sypkých surovin, pro skladování a dávkování mikrosurovin, pro vyprazdňování pytlů s makrosurovinami, pro přípravu a skladování roztoku droždí, pro dávkování žitné mouky do kvasů a výroby chleba, pro dávkování sypkých a tekutých surovin pro výrobu chleba a pro automatizaci celého surovinového hospodářství.

Stávající surovinové hospodářství pro linku na výrobu rohlíků zmodernizujeme a doplníme komponenty od našeho italského dodavatele, společnosti CEPI S.p.A., pro pneudopravu sypkých surovin, pro skladování a dávkování mikrosurovin, pro vyprazdňování pytlů s makrosurovinami, pro přepravu a dávkování roztoku droždí ze zásobníku chlebové linky, pro přepravu a dávkování rostlinného oleje, pro dávkování sypkých a tekutých surovin pro výrobu rohlíků a pro automatizaci celého surovinového hospodářství.

Další příspěvky