eng
máme řešení pro...

Zabíjačka 2011

Rok 2011 byl pro naši firmu poměrně úspěšný a proto se svým zaměstnancům, jejich rodinným příslušníkům, partnerům, kamarádům, známým a obchodním partnerům odměnila již pátou předvánoční párty. Akce se uskutečnila v pátek 16. prosince.
Hlavním bodem akce byla jako již tradičně zabíjačka podomácku krmeného prasátka pod vedením řeznického mistra Františka Pápicu.
Ani tentokrát netrvalo dlouho od dovozu pašíka a začaly se připravovat zabíjačkové pochoutky, které byly postupně během celého dne servírovány na stůl. Prvním chodem byl chléb z Pekařství Sázava z Lanškrouna, čerstvě upečený v prodejně na Kovárně v Mohelnici, s mozečkem s míchanými vejci. Následoval masový ovar z kotle s křenem, hořčicí a chlebem. Po krátké pauze se konzumoval zabíjačkový guláš a pečené maso podávané s famózním kysaným zelím od naší kolegyně Věry Smažákové. V odpoledních a večerních hodinách přišly na řadu jitrnice, tlačenky a jelítkový prejt. Na závěr došlo i na grilované steaky z čerstvého vepřového masa.
Jako vždy byly na stole i domácí buchty, bábovky a jiné sladké pečivo a slané pečivo. Pro zahřátí se podával čaj s rumem, pro lepší trávení jedenáctistupňové pivo Moravan z Pivovaru Litovel a slivovice z pálenice na Studené Loučce našeho kolegy Jožina Komárka.
Zábava se tradičně protáhla až do brzkých sobotních hodin.

Novinky