eng
máme řešení pro...

Letní vítání jara na FUTURPOLu

Pro naši akci jsme si vzali příklad z obyčejů jižních národů, jejichž příslušníci při různých příležitostech společně usedají ke stolům a konzumují maso obětovaného zvířete – většinou jehněte.

V tomto duchu jsme i my společně s přáteli zasedli k prostřenému stolu a konzumací zlatavé pečínky z jehněte uspokojili naše chuťové potřeby. Celý tento náš "rituál" probíhal ve velmi přátelském duchu a i bohové slunce a krásného počasí nám byli příznivě nakloněni. V příjemné, přátelské atmosféře jsme ochutnali nejen maso jehněčí, nýbrž i kuřecí, vepřové a pštrosí steaky, a abychom lépe snášeli dávky alkoholu, opekli jsme i několik krásných plátků vepřového bůčku. Všechny ty masové dobroty nádherně doplnily různé druhy salátů, vynikající bílé, tmavé a celozrnné pečivo od našeho zákazníka, firmy ProFrost z Prostějova a vynikající, domácí buchty a lívance přinesené našimi dalšími hosty. Všechny tyto dobroty jsme zapíjeli zlatavým jedenáctistupňovým pivem Moravan z Pivovaru Litovel, lahodným jihomoravským vínem od našeho dobrého dodavatele Ladi Trunečky z mohelnické prodejny vín a neméně lahodnou, čerstvě vypálenou višnovicí z Pálenice Studená Loučka. K poslechu a tanci hrála mohelnická rocková skupina Herrgott.

Novinky